Welkom bij Menam Thai Kitchen!
De authentieke Thaise keuken in het centrum van Nijkerk.

Sinds de opening in mei 2016 zijn Kate en Roel de trotse eigenaren van Menam Thai Kitchen. Door het combineren van hun ervaring en passie is Menam ontstaan en is Nijkerk de perfecte locatie gebleken om hun droom te verwezenlijken.

Onze koks komen uit Chiang Mai in het noorden van Thailand. Zij koken met verse ingrediënten uit Thailand en Nederland de heerlijkste gerechten.
De Thaise keuken kenmerkt zich door het gebruik van veel verse kruiden en groenten die snel op hoog vuur worden gewokt of juist langzaam worden verwarmd in de vorm van een curry. Enkele bijzondere ingrediënten uit de Thaise keuken zij bamboe, citroengras, chili, limoenblad, gember, galanga, kokosmelk, tomaat en erwt aubergines en nog veel meer. Wij vertellen u graag over de herkomst van onze producten.
Doordat wij alle gerechten vers bereiden kunnen we eenvoudig rekening houden met speciale wensen of een allergie. Wij kunnen op verzoek vegetarisch, veganistisch of glutenvrij koken. Overigens zijn behalve enkele desserts alle gerechten lactosevij.
Vraag ons naar de mogelijkheden.
Wij hebben een uitgebreid assortiment van bieren, wijnen, frisdranken en een echte espresso machine voor de beste koffie.

Hierboven de mogelijkheid om onze dinerkaart te downloaden. Ontbreekt jouw favoriete Thaise gerecht? Laat het ons weten!