Welkom bij Menam Thai Kitchen!
Authentiek Thais restaurant in het centrum van Nijkerk.
In maart 2019 zijn wij officieel gecertificeerd door de Thaise overheid als authentiek Thais. Ook zijn we dit jaar 6de geworden in The Best Thai Award uitgebracht door Singha Benelux. 200 restaurants deden hier aan mee. Op het Thai festival in Den haag hebben we een kookwedstrijd gewonnen voor 'De Beste Phad Thai' en 'De Beste Mango Sticky Rice'. Wij hebben hierdoor op het Embassy Festival in Den Haag mogen koken voor 600+ bezoekers vanuit de stand van de Thaise ambassade.


Sinds de opening in mei 2016 zijn Kate en Roel de trotse eigenaren van Menam Thai Kitchen. Door het combineren van hun ervaring en passie is Menam ontstaan en is Nijkerk de perfecte locatie gebleken om hun droom te verwezenlijken. Begonnen met onze vaste chef kok Pairoj, is het team inmiddels uitgebreid naar 4 koks en divers overig personeel voor en achter de schermen. Ons restaurant in Nijkerk is elke dinsdag t/m zondag open voor diner vanaf 16.00. Ook kun je eten afhalen en vanaf 10 personen verzorgen wij ook catering op locatie.

Onze koks komen uit Chiang Mai in het noorden van Thailand. Zij koken met verse ingrediënten uit Thailand en Nederland de heerlijkste gerechten.
De Thaise keuken kenmerkt zich door het gebruik van veel verse kruiden en groenten die snel op hoog vuur worden gewokt of juist langzaam worden verwarmd in de vorm van een curry. Enkele bijzondere ingrediënten uit de Thaise keuken zij bamboe, citroengras, chili, limoenblad, gember, galanga, kokosmelk, tomaat en erwt aubergines en nog veel meer. Wij vertellen u graag over de herkomst van onze producten.
Doordat wij alle gerechten vers bereiden kunnen we eenvoudig rekening houden met speciale wensen of een allergie. Wij kunnen op verzoek vegetarisch, veganistisch of glutenvrij koken. Overigens zijn, met uitzondering van enkele desserts alle gerechten lactosevij.
Vraag ons naar de mogelijkheden.
Wij hebben een uitgebreid assortiment van bieren, wijnen, frisdranken en een echte espresso machine voor de beste koffie.

Hierboven de mogelijkheid om onze dinerkaart te downloaden. Ontbreekt jouw favoriete Thaise gerecht? Laat het ons weten!