Openingstijden; Dinsdag t/m zondag vanaf 16.00 uur, ook op feestdagen. Onze keuken sluit om uiterlijk 22.00 uur.
Uitzonderingen: Maandag 14/10 t/m donderdag 24/10 zijn wij gesloten i.v.m. uitbreiding van onze keuken.

Airco: Wij beschikken over een klimaatbeheersing, zodat het altijd aangenaam is in het restaurant. Ook hebben we ook een heerlijk terras met 33 zitplaatsen.

Allergenen: Allergie of speciale wensen? Laat het ons weten! Wij kunnen volledig lactosevrij, glutenvrij, vegetarisch en/of veganistisch eten voor u bereiden.

Bereikbaarheid; Menam is gevestigd aan de Kolkstraat in Nijkerk, tussen het Plein en de Vrijheidslaan en makkelijk bereikbaar per auto of fiets. Station Nijkerk is op ongeveer 10 minuten loopafstand.

Betaalmethoden; Wij acceptereren contant, pin en credit card betalingen van alle grotere maatschappijen, inclusief American Express, Mastercard en Visa

Cadeaubon; Wij verkopen cadeaubonnen voor elk gewenst bedrag. Deze zijn te koop in het restaurant.

Catering: Wij verzorgen catering vanaf 10 personen in Nijkerk en omstreken. Dus ook in Amersfoort, Baarn, Barneveld, Bunschoten-Spakenburg, Ermelo, Harderwijk, Hoevelaken, Leusden, Putten, Soest, Voorthuizen, etc. Prijs op aanvraag; gebruik het formulier op onze website.

Groepen; Voor groepen vanaf 8 personen kan telefonisch of per e-mail gereserveerd worden. Wij serveren een naar de wens van de gast aangepast menu voor een vaste prijs. Wij kunnen voor groepen tot 18 personen 1 lange tafel klaarzetten. Ons restaurant heeft maximaal 46 zitplaatsen en kan in overleg ook voor een besloten feest worden gereserveerd.

Huisdieren; Met uitzondering van blindengeleidehonden en hulphonden zijn er geen huisdieren toegestaan in ons restaurant.

Parkeren: de dichtsbijzijnde parkeerplaats is recht tegenover het restaurant op de Koetsendijk. Parkeergarage de Bonte Koe is makkelijk bereikbaar via het voetpad dat achter het restaurant langs loopt. Beide parkeerplaatsen zijn maandag t/m donderdag gratis na 18.00 uur, op vrijdag na 21.00 uur en op zaterdag vanaf 17.00 uur. Zondag is er gratis parkeren. De parkeerplaatsen bij het stadhuis en tegenover de Grote Kerk (tussen Brink en Holkerstraat) zijn altijd gratis en op 5 minuten loopafstand.

WIFI; Wij bieden kostenloos wifi in het restaurant en op ons terras. Vraag ons naar de inlogcode.

open voor diner van dinsdag t/m zondag vanaf 16.00 uur.

Menam

Kolkstraat 7

3861AK Nijkerk

  033-3036020

info@menam.nl