Openingstijden; Dinsdag t/m zondag van 16.00 - 20.00 uur voor afhalen. Maandag gesloten. Afhaal bestellen en betalen kan online via de webshop of telefonisch op 033-3036020.

Airco: Wij beschikken over een klimaatbeheersing, zodat de temperatuur altijd aangenaam is in het restaurant. Ook hebben we een heerlijk terras.

Allergenen: Allergie of speciale wensen? Laat het ons weten! Wij kunnen volledig lactosevrij, glutenvrij, vegetarisch en/of veganistisch eten voor u bereiden.

Bereikbaarheid; Menam is gevestigd aan de Kolkstraat in Nijkerk, tussen het Plein en de Vrijheidslaan en makkelijk bereikbaar per auto of fiets. Station Nijkerk is op ongeveer 10 minuten loopafstand.

Betaalmethoden; Wij acceptereren contant, pin en credit card betalingen van alle grotere maatschappijen, inclusief American Express, Mastercard en Visa

Cadeaubon; Wij verkopen cadeaubonnen voor elk gewenst bedrag. Deze zijn te koop in het restaurant.

Catering: Wij verzorgen catering vanaf 10 personen in Nijkerk en omstreken. Dus ook in Amersfoort, Baarn, Barneveld, Bunschoten-Spakenburg, Ermelo, Harderwijk, Hoevelaken, Leusden, Putten, Soest, Voorthuizen, etc. Prijs op aanvraag; gebruik het formulier op onze website.

Groepen; Voor groepen vanaf 8 personen kan telefonisch of per e-mail gereserveerd worden. Wij serveren een naar de wens van de gast aangepast menu voor een vaste prijs. Wij kunnen voor groepen tot 18 personen 1 lange tafel klaarzetten. Ons restaurant heeft maximaal 46 zitplaatsen en kan in overleg ook voor een besloten feest worden gereserveerd.

Huisdieren; Met uitzondering van blindengeleidehonden en hulphonden zijn er geen huisdieren toegestaan in ons restaurant of op het terras.

Parkeren: de dichtsbijzijnde parkeerplaats is recht tegenover het restaurant op de Koetsendijk. Parkeergarage de Bonte Koe is makkelijk bereikbaar via het voetpad dat achter het restaurant langs loopt. Beide parkeerplaatsen zijn maandag t/m donderdag gratis na 18.00 uur, op vrijdag na 21.00 uur en op zaterdag vanaf 17.00 uur. Zondag is er gratis parkeren. De parkeerplaatsen bij het stadhuis en tegenover de Grote Kerk (tussen Brink en Holkerstraat) zijn altijd gratis en op 5 minuten loopafstand.

Terras; bij mooi weer is ons terras open voor maximaal 30 gasten. Je kunt voor het terras niet reserveren.

WIFI; Wij bieden kostenloos wifi in het restaurant. Vraag ons naar de inlogcode.

Menam

Kolkstraat 7

3861AK Nijkerk

  033-3036020

info@menam.nl