Welkom bij Menam Thai Kitchen!
Authentiek Thais restaurant in het centrum van Nijkerk.

Sinds 2016 is ons restaurant open op de Kolkstraat 7 in Nijkerk. Sinds 2021 hebben we er een tweede locatie bij op Kolkstraat 4 voor take away bestellingen. Hierdoor kon ook de keuken verbeterd en vergroot worden om meer gasten te kunnen ontvangen zonder verlies van kwaliteit. Naast het restaurant en take away verzorgen we ook catering op locatie.
In maart 2019 zijn wij officieel gecertificeerd door de Thaise overheid als authentiek Thais. Ook zijn we dat jaar 6de geworden in The Best Thai Award uitgebracht door Singha Benelux. 200 restaurants deden hier aan mee. Op het Thai festival in Den haag in 2019 hebben we een kookwedstrijd gewonnen voor 'De Beste Phad Thai' en 'De Beste Mango Sticky Rice'. Wij hebben hierdoor op het Embassy Festival in Den Haag mogen koken voor 600+ bezoekers vanuit de stand van de Thaise ambassade.

 

Menam Thai Kitchen is in mei 2016 geopend en inmiddels een gevestigde naam in Nijkerk en omgeving.

Onze koks komen uit Chiang Mai in het noorden van Thailand. Zij koken met verse ingrediënten uit Thailand en Nederland de heerlijkste gerechten.
De Thaise keuken kenmerkt zich door het gebruik van veel verse kruiden en groenten die snel op hoog vuur worden gewokt of juist langzaam worden verwarmd in de vorm van een curry. Enkele bijzondere ingrediënten uit de Thaise keuken zij bamboe, citroengras, chili, limoenblad, gember, galanga, kokosmelk, tomaat en erwt aubergines en nog veel meer. Wij vertellen u graag over de herkomst van onze producten.
Doordat wij alle gerechten vers bereiden kunnen we eenvoudig rekening houden met speciale wensen of een allergie. Wij kunnen op verzoek vegetarisch, veganistisch of glutenvrij koken. Overigens zijn, met uitzondering van enkele desserts alle gerechten lactosevij.
Vraag ons naar de mogelijkheden.
Wij hebben een uitgebreid assortiment van cocktails, bieren, wijnen, frisdranken en een echte espresso machine voor de beste koffie.

Ontbreekt jouw favoriete Thaise gerecht? Laat het ons weten!