Openingstijden; Dinsdag t/m zondag vanaf 16.00 uur. Maandag gesloten. Reserveer een tafel in het restaurant of op ons terras.

Airco: Het restaurant is uitgerust met klimaatbeheersing, zodat de temperatuur altijd aangenaam is in het restaurant.

Allergenen: Allergie of speciale wensen? Laat het ons weten: wij kunnen volledig lactosevrij, glutenvrij, vegetarisch en/of veganistisch eten voor u bereiden.

Bereikbaarheid; Menam is gevestigd aan de Kolkstraat in Nijkerk, tussen het Plein en de Vrijheidslaan en makkelijk bereikbaar per auto of fiets. Station Nijkerk is op ongeveer 10 minuten loopafstand.

Betaalmethoden; Wij acceptereren contant, pin en credit card betalingen van alle grotere maatschappijen, inclusief American Express, Mastercard en Visa

Cadeaubon; Wij verkopen cadeaubonnen voor elk gewenst bedrag. Deze zijn te koop in het restaurant of via onze website. Online bestelde bonnen worden als pdf bestand verzonden per e-mail. In het restaurant geven we fysieke cadeabonnen mee.

Groepen; Voor groepen vanaf 8 personen kan telefonisch of per e-mail gereserveerd worden. Wij serveren een naar de wens van de gast aangepast menu voor een vaste prijs. Wij kunnen voor groepen tot 18 personen 1 lange tafel klaarzetten. Ons restaurant heeft maximaal 46 zitplaatsen en kan in overleg ook voor een besloten feest worden gereserveerd.

Huisdieren; Met uitzondering van blindengeleidehonden en hulphonden zijn er geen huisdieren toegestaan in ons restaurant.

Parkeren: Parkeergarage de Bonte Koe is makkelijk bereikbaar via het voetpad dat achter het restaurant langs loopt. Je kan er maandag t/m donderdag gratis parkeren na 18.00 uur, op vrijdag na 21.00 uur en op zaterdag vanaf 17.00 uur. Zondag is de hele dag gratis parkeren. Daarbuiten is het tarief €0.90 per uur. De parkeerplaatsen bij het stadhuis zijn altijd gratis en op 5 minuten loopafstand. Zie hieronder een kaartje met alle parkeermogelijkheden.

Terras; Ons Terras is bij mooi weer van dinsdag t/m zondag open vanaf 16.00 uur voor heerlijke drankjes, kleine gerechten of diner. Reserveren kan aan de deur of telefonisch. We beschikken over grote waterdichte parasols met verlichting. On terras ligt vanaf de middag tot de avond in de zon.

WIFI; Wij bieden kostenloos wifi in het restaurant. Vraag ons naar de inlogcode.

Menam

Kolkstraat 4 en 7

3861AK Nijkerk

033-3036020

info@menam.nl