Vier KERST 2022 met Menam Thai Kitchen!

RESTAURANT

KERSTMENU
Ons kerstmenu is een 3- of 4-gangen surprise menu. Van de kaart bestellen is ook mogelijk.
We beginnen met een amuse gevolgend door een mix van voorgerechten, hoofdgerechten en sluiten af met een dessert Bij het 4-gangen menu voegen we als tweede gang een soep toe.

3-gangen menu €45.- pp

4-gangen menu €50.- pp

Graag vernemen wij bij de reservering of jullie van de kaart willen bestellen of welk menu jullie wensen. Het menu is alleen te bestellen per gezelschap. Geef ook aan indien er speciale wensen zijn en of er een voorkeur is voor vis/vlees/vegetarisch en mild of pittig. Wij zetten alles op tafel om samen te genieten en geven uitleg bij de gerechten.

Onze openingstijden tijdens kerst;

24/12 - kerst avond - vanaf 16.00 uur
25/12 - 1ste kerstdag - vanaf 16.00 uur
26/12 - 2de kerstdag - gesloten

Het menu is in de maand december ook op andere dagen te bestellen voor groepen vanaf 8 personen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.


TAKE AWAY

Vooruitbestellen is mogelijk vanaf 14 dagen voor kerst via onze webshop. Klik bovenaan de webshop op "Vooruitbestellen afhalen" en selecteer de gewenste dag. Kies hierna de gewenste gerechten, selecteer de gewenste afhaaltijd en reken af met Ideal. Afrekenen met pin of contant is niet mogelijk bij vooruitbestellen.

Klik hier om direct naar onze webshop te gaan

Op de dag zelf kan er vanaf 7 uur 's ochtends besteld worden en kan er ook contant of per pin afgrekend worden. De nog beschikbare afhaaltijden worden dan aangegeven op de website
Vooruit bestellen kan ook per e-mail of aan de balie als je er online niet uit komt.

Bijna alle gerechten kunnen op verzoek glutenvrij worden bereid. Zie het bestelmenu voor overige allergenen of neem contact met ons op bij vragen.